Smart Park-Kiosky’s-0
Smart Park-Kiosky’s-1

Kiosky’s

Τα σημεία εξυπηρέτησης Kiosky’s είναι μέλη ενός οργανωμένου δικτύου σημείων μικρής λιανικής και έχουν στόχο την αναβάθμιση της έννοιας αλλά και της λειτουργίας ενός τυπικού περιπτέρου.

Η Εξέλιξη της Μικρής Λιανικής

Η Kiosky’s προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από τα βασικά είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα περίπτερο αλλά σε μοντέρνους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να κάνει τις αγορές του άνετα και ευχάριστα.

Στα καταστήματα μικρής λιανικής Kiosky’s, ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους καταναλωτές, με χαμηλότερες τιμές και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα πληρωμής με VISA, πρωτοποριακές για τη μικρή λιανική.

Ένα σημείο φιλικής εξυπηρέτησης Kiosky’s σάς περιμένει και στο SMART PARK για να καλύψει τις βασικές και όχι μόνο ανάγκες σας.

Εκτός από τα καπνικά σας και τα είδη καπνιστή, τον ελληνικό και ξένο τύπο, τη μεγάλη ποικιλία ψιλικών, αναψυκτικών και snacks, στην Kiosky’s θα βρείτε επιλογές δώρων, παιχνιδιών και gadget που με ιδιαίτερη φροντίδα έκανε η Kiosky’s για σας.

Ανακαλύψτε στην Kiosky’s όλες εκείνες τις «μικρές πολυτέλειες» που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, σε τιμές και με εξυπηρέτηση που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Ωράριο λειτουργίας:

Δευ – Παρ: 10:00-21:00
Σάβ: 9:00-20:00
Κυρ (Μάι-Οκτ 2022):
11:00-20:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

210 6634290
info@inkat.gr
www.kioskys.gr

Στον χάρτη
ΖΩΝΗ
A
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο