Ανοιχτά και τις Κυριακές από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο

Smart Park

Tο Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα και βρίσκεται σε μια έκταση 91 στρεμμάτων στην καρδιά της Αττικής. Διαθέτει 30 στρέμματα πρασίνου, ενώ σε 53.000 τ.μ. φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας. Το Smart Park διακρίνεται για τη λειτουργική και minimal αρχιτεκτονική του, την ποικιλία καταστημάτων για shopping και διασκέδαση, τους ελεύθερους χώρους του, τους άνετους διαδρόμους του για περίπατο και υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του για παιχνίδι. Το Smart Park αποτελεί έναν μοναδικό εμπορικό προορισμό για όλη την οικογένεια, όλο τον χρόνο.

Επίσκεψη

Με λεωφορείο
Γραμμή 319 «Σταθμός Δουκ. Πλακεντίας – Σπάτα – Εκπτωτικό Χωριό»

Η συχνότητα των δρομολογίων είναι κάθε 30 λεπτά περίπου με πρώτη αναχώρηση από Σταθμό Δουκ.Πλακεντίας στις 06:55 και τελευταία στις 21:50

(περισσότερες πληροφορίες στο www.oasa.gr ή στο τηλέφωνο 1854)
Δωρεάν parking
Παρέχουμε ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στάθμευσης που εξασφαλίζουν την είσοδο στο εμπορικό κέντρο από πέντε διαφορετικά σημεία.

Υπηρεσίες

Δωρεάν Parking 2.000 θέσεων

Διαθέτουμε συνολικά 2.000 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Παρέχουμε ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στάθμευσης, που εξασφαλίζουν την είσοδο στο εμπορικό κέντρο από πέντε διαφορετικά σημεία.

Parking ποδηλάτων

Τo Smart Park είναι ιδανικό για επίσκεψη με το ποδήλατο. Περιηγηθείτε στους χώρους του ή παρκάρετε το ποδήλατό σας στο ειδικό parking ποδηλάτων έξω από το Smart PlayLand και κάντε τα ψώνια σας με την άνεσή σας.

Δωρεάν Wi-Fi

Συνδεθείτε στο δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού.

Υπαίθριος παιδότοπος

Το πάρκο αναψυχής Smart Playland σάς περιμένει στην κεντρική πλατεία του Smart Park.

Δωρεάν παιδική χαρά

Η δωρεάν παιδική χαρά του Smart Park βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για παιχνίδι κάτω από τη σκιά των δέντρων για παιδιά έως 4 ετών μαζί με τους συνοδούς τους.

Φιλικό προς αμαξίδια

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση ατόμων με διαφορετικό τρόπο κίνησης, διαθέτουμε ειδικά αμαξίδια, ειδικές θέσεις στάθμευσης, ράμπες σε όλες τις εισόδους και ανελκυστήρες σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου. Για τη διάθεση ειδικού αμαξιδίου, καλέστε στο 210 6635982.

Χώροι βρεφικής φροντίδας

Αναζητήστε τους ξεχωριστά διαμορφωμένους χώρους βρεφικής φροντίδας στο ισόγειο του κτιρίου E.

ΑΤΜs

Αναζητήστε τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στο κεντρικό κλιμακοστάσιο μεταξύ των κτιρίων Α και Β.

Φαρμακείο

​​Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας δίπλα από την είσοδο του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Οι σύμβουλοι φαρμακοποιοί θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στάση Taxi

Για την άμεση μετακίνηση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα βρείτε πιάτσα ταξί πίσω από το κτίριο D.

Παιδικά WC

Βρείτε τα ειδικά διαμορφωμένα WC για παιδιά στο πλάι του κτιρίου Β για μεγαλύτερη ασφάλεια και καθαριότητα των μικρών μας φίλων.

Φιλικό προς κατοικίδια

Το κατοικίδιό σας μπορεί να σας συνοδεύει στους κοινόχρηστους χώρους. Οι συνοδοί σκύλων θα πρέπει να τους κρατάνε σε κοντινή απόσταση και πάντα με λουρί.

Επικοινωνία

Δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε

Καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το εμπορικό μας κέντρο ή στείλτε μας email, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    *Υποχρεωτικά πεδία
    Αποστολή