Smart Park-Intersport-0
Smart Park-Intersport-1

Intersport

Στην Intersport πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και τα οφέλη του προορίζονται για όλους.

Με πάθος και ενθουσιασμό για την άθληση

Το κατάστημα INTERSPORT στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park, στα Σπάτα, έχει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη του. Εκτείνεται σε χώρο 1.500 τ.μ. και είναι δομημένο ανά αθλητική δραστηριότητα, με στόχο κάθε σημείο του να είναι ένα sports universe, στο οποίο ο επισκέπτης θα βρίσκει ό,τι χρειάζεται για τη δραστηριότητα που τον ενδιαφέρει. Το σημείο που κάνει τον χαρακτήρα του καταστήματος μοναδικό είναι τα trial zones που βρίσκονται στο εσωτερικό του, δηλαδή οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει προϊόντα και αθλητικές δραστηριότητες στην πράξη.

Στο βάθος του καταστήματος, οι football fans του ποδοσφαίρου θα βρεθούν μπροστά σε ένα mini «γήπεδο» ποδοσφαίρου, στο οποίο μπορούν να παίξουν, να σουτάρουν στο τέρμα και να δοκιμάσουν τα νέα τους ποδοσφαιρικά παπούτσια στην πράξη. Στη ζώνη basketball του καταστήματος, έχει διαμορφωθεί αντίστοιχα ένα μικρό γήπεδο basketball, στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί και να φύγει χωρίς να ρίξει 2-3 βολές. 

Και στο κέντρο του καταστήματος, περιμένει τους δρομείς ένα ειδικά διαμορφωμένο ταρτάν, και ένας ηλεκτρονικός διάδρομος, για να δοκιμάσουν τα νέα τους παπούτσια running ή ακόμα και τα spikes τους τρέχοντας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο Smart Park και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσετε μια εμπειρία sports shopping που δεν έχετε ξαναζήσει!

Ωράριο λειτουργίας:

Δευ – Παρ: 10:00-21:00
Σάβ: 9:00-20:00
Κυρ (Μάι-Οκτ 2023):
11:00-20:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

210 6630245
210 6630246
Spata@intersport.gr
www.intersport.gr

Στον χάρτη
ΖΩΝΗ
C
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο