Γερμανός

Γερμανός

Με δυναμικές επιδόσεις και όραμα την ανάπτυξη, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα.

Στην καρδία της τεχνολογίας

Προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE, ευρεία γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, high tech συσκευές και smart gadgets. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στέκεται δίπλα στον πελάτη και τον βάζει στην «καρδιά της τεχνολογίας», καλύπτοντας αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες του. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και αλλάζει συνεχώς για να παρέχει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει τεχνολογικά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πελάτη, με την ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα καταστήματα στην πολυετή πορεία τους.

Προσφέροντας στον πελάτη μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης, ανανεώνοντας διαρκώς τα καταστήματά του και επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων του, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως Νο1 αλυσίδα retail καταστημάτων που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες, κινητά τηλέφωνα ή προϊόντα τεχνολογίας. Παράλληλα, και το 2021 η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατήρησε τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός για service προϊόντων τεχνολογίας και κινητού.

Ένα δυνατό μείγμα ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων και λύσεων: αυτός είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το μυστικό της επιτυχίας του.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευ – Παρ: 10:00-21:00
Σάβ: 10:00-21:00
Κυρ (Μάι-Οκτ 2023):
11:00-20:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

210 8006000
e-sales@germanos.gr
www.germanos.gr

Στον χάρτη
ΖΩΝΗ
C
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο