Smart Park-Summer Stage in the Park

Summer Stage in the Park

Οι αγορές γίνονται διασκέδαση!
Το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα συνεχίζει τις δράσεις για το κοινό του με ένα δυναμικό music stage.
Περασμένη εκδήλωση

Με σύνθημα “Οn Stage / Summer in the park”, καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής δίνουν ρυθμό και το Smart Park γεμίζει αγαπημένες μελωδίες.

Καλοκαίρι, για πολλούς η καλύτερη εποχή του χρόνου και το Smart Park, που μας έχει συνηθίσει να προσαρμόζεται σε κάθε εποχή, είναι έτοιμο σε χαλαρή και καλοκαιρινή διάθεση να βάλει το κοινό σε αντίστοιχο… mood, έχοντας ετοιμάσει μια pop-up μουσική σκηνή για νέα παιδιά που θα παίζουν μουσική live από το απόγευμα έως τη δύση του ηλίου. 

Μέσα στον Ιούλιο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 έως τις 21.00 και μέχρι το τέλος μήνα, το Smart Park γεμίζει με αγαπημένες μελωδίες, καθώς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής θα δίνουν τον ρυθμό.

Στην κεντρική Πλατεία του Smart Park, στον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, έχει στηθεί η σκηνή που θα φιλοξενήσει τους τραγουδιστές. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί μεγάλα πολύχρωμα και αναπαυτικά πουφ που προσφέρονται για ένα ευχάριστο καλοκαιρινό μουσικό διάλειμμα από τα ψώνια.

Τοποθεσία:

Κεντρική Πλατεία Smart Park

Στοιχεία επικοινωνίας:

210 6635982

Εισητήρια:

Δωρεάν

Στον χάρτη
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο
Έλα κι εσύ στο Πάρκο