Κωτσόβολος

Κωτσόβολος

Τηλέφωνο +30 210 2899999
Fax +30 210 2891266
E-mail info@kotsovolos.gr
Ιστοσελίδα http://www.kotsovolos.gr

Με χαρά σας καλωσορίζουμε σε ένα από τα κορυφαία καταστήματα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα.

Το μεγάλο κατάστημά μας στο «Smart Park» συνδυάζει την ποικιλία, την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 2600 τετραγωνικών μέτρων που θα μετατρέψει τις αγορές σας σε μοναδικές εμπειρίες. Είμαστε «πάντα δίπλα σας», με:

  • Την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας – Τα καλύτερα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας βρίσκονται στο κατάστημα μας και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε ανακαλύπτοντας όλες τις δυνατότητες τους …από πρώτο χέρι με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας ανθρώπων της Κωτσόβολος!!
  • Απίστευτες δυνατότητες επιλογής από την πιο εντυπωσιακή ποικιλία στην Ελλάδα σε επώνυμα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, πάντα στις χαμηλότερες τιμές και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής.
  • Το Support 360° Corner – Μέσα στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, για να απολαμβάνετε όσο καλύτερα γίνεται το προϊόν σας από την πρώτη κιόλας στιγμή, αλλά και για αρκετά χρόνια μετά. Το Support 360° από την Κωτσόβολος κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη χωρίς πλέον κανένα άγχος!
  • Εκδηλώσεις και διαγωνισμούς – Κάθε επίσκεψή σας στο κατάστημα της Κωτσόβολος, θα είναι μοναδική αφού κατά καιρούς διοργανώνονται διάφορα events αλλά και μοναδικοί διαγωνισμοί με απίθανα και πλούσια δώρα. Αξίζει να μας επισκεφθείτε και να μάθετε τι παίζει αυτό τον καιρό!