Το Smart Theater έρχεται στο Smart Park!

Στο εμπορικό πάρκο Smart Park, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ παιδικού θεάτρου Smart Theater, με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Φέτος θα φιλοξενηθούν τέσσερις δημοφιλείς παραστάσεις από 14 Απριλίου έως 5 Μαϊου.

Το Smart Park συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Άνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε όλη την οικογένεια ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ανάμεσα σε top brand stores, ιδανικά για εκπληκτικές αγορές και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

Κρατήσεις για τις παραστάσεις στο τηλ. 210 7609550 (καθημερινά 09.00 με 17.00)

 

Πρόγραμμα παραστάσεων

Σάββατο 14/4 – 12:00

” Παίζοντας με τους μύθους – Ελληνική Μυθολογία “

Της ομάδας «Τόπι»

Ένας βασιλιάς που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, ένας ήρωας με μαγευτική φωνή που ταξιδεύει στα έγκατα της γης, ένας εφευρέτης που ονειρεύεται να πετάξει, και πολλοί άλλοι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας συναντιούνται, στην ευφάνταστη παράσταση της βραβευμένης ομάδας ΤΟΠΙ.
Μια παράσταση διαδραστική, φτιαγμένη με πολύ αγάπη, κέφι και χιούμορ, για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 3  ετών

 

Σάββατο 21/4 – 12:00

«Μίλα και Σουτ»

της βραβευμένης με κρατικό βραβείο Ομάδας Κοπέρνικος

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της αυτογνωσίας και του θάρρους να υπερασπιστεί κανείς την αξία του όταν όλοι οι άλλοι την αμφισβητούν, ενώ πραγματεύεται ακόμη τη δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, που δεν καταργείται από τη διαφορετικότητα, αλλά ωφελείται από αυτήν. Παράλληλα, μέσα από τα ευρηματικά διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για τις νότες, για τις παύσεις και για την αξία τους στη μουσική.

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 4 ετών

 

Σάββατο 28/4 – 12:00

«Ένα τρελό κονσέρτο»

των Burger Project

Αυθόρμητοι αυτοσχεδιασμοί, διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια, καινούργια και παλιά τραγούδια και μπόλικος χορός είναι τα συστατικά της πρωτότυπης παιχνιδο-συναυλίας των Burger Project. Στις βαλίτσες τους κουβαλάνε μπόλικο χιούμορ, παιχνίδι, ρυθμό και την καινούργια τους πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μουσική και Φίλοι”

Διάρκεια: 70 λεπτά

Για παιδιά από 3 ετών

 

Σάββατο 5/5 – 12:00

«O Αγησίλαγος»

του Δημήτρη Μπασλάμ

Το αγαπημένο παιδικό βιβλίο μεταφέρεται στην σκηνή υπό την καθοδήγηση του ίδιου του συγγραφέα Δημήτρη Μπασλάμ. Η ιστορία του χαριτωμένου λαγού σεφ Αγησίλαγου αποδίδεται με ηθοποιούς, κούκλες-μαριονέτες και ζωντανή ορχήστρα σε μία ευρηματική και πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει το θέατρο με το κουκλοθέατρο και την ζωντανή μουσική και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Για παιδιά από 3 ετών